diensten

Zo helpen wij jou

Sterkon gelooft niet in het 100% uitbesteden van online marketing. Daarom helpen wij jou op drie manieren. Op deze pagina lees je hoe!

Je bent hier: Home » Diensten

Hulp op drie manieren

Natuurlijk kan het uitbesteden van bepaalde online marketingwerkzaamheden nuttig zijn, maar als jouw organisatie geen gefocuste online strategie heeft, of wanneer er geen aandacht is voor het verhogen van online marketingkennis, dan is het uitbesteden ervan niet effectief.

Succesvolle online marketing is diep geworteld binnen jouw organisatie. Om dit te realiseren, helpen wij jou op drie manieren:

 

&

we geven je richting

met een praktische online strategie waarmee je direct aan de slag kan. Ontdek ons effectieve 3-stappenplan.

STRATEGIEVORMING >>

We verhogen je kennis

op belangrijke online onderwerpen. Kennis die jou helpt bij de juiste uitvoering van je online marketingplan.

TRAINING >>

We nemen je werk uit handen

door jou op weg te helpen met de uitvoering van je online marketingplan. We gaan hier net zo ver in als dat jij wenst.

UITBESTEDING >>

Uitstekend
Gebaseerd op 7 recensies
Jari Dirkx - BZTRS Agency B.V.
Jari Dirkx - BZTRS Agency B.V.
25 April 2023
Na een intake gesprek waarin werd afgestemd welke samenwerking het beste aansloot bij mijn behoefte. Zijn we uitgekomen op een training en een Zoekwoordonderzoek Workshop op maat. Zowel de training als de workshop zijn zeer goed bevallen, de deskundigheid van Peijke was ook duidelijk te merken!
Romy te Kloese - TOMRA
Romy te Kloese - TOMRA
25 April 2023
Wat een fijne samenwerking met Peijke! Een échte professional met veel kennis van zaken die constant met je meedenkt. Peijke heeft niet alleen SEO-werkzaamheden voor ons verricht, maar heeft ons bovendien de benodigde tools aangereikt om zelf door te kunnen groeien. Dit heeft hij gedaan door een inspirerende trainingsdag te organiseren en ons begeleiding te geven tijdens de gehele samenwerking. Ik ben heel blij met de reeds behaalde resultaten en kijk uit naar wat we verder nog kunnen bereiken!
iris kornmann
iris kornmann
24 April 2023
Hele fijne SEO training gehad aangepast op onze wensen en niveau. Ook de rest van het SEO traject was een goede ervaring. Peijke was heel felxibel en behulpzaam.
Marina v.d. Staak
Marina v.d. Staak
22 September 2021
Peijke heb ik leren kennen als directe collega, met kennis van zowel ICT als marketing. Deze combinatie en daarbij de positieve werkhouding; ijverig, proactief en secuur maakt Peijke een gewild marketeer. Ik was dan ook blij dat hij beschikbaar was voor marketing ondersteuning bij OMS en Dutch Coding Company. Zijn expertise in SEO en de doortastende content creatie zijn zeer waardevol gebleken.
Manuel Cabral
Manuel Cabral
13 Januari 2021
Zeer tevreden over een zoekwoorden onderzoek dat ik heb laten uitvoeren en een SEO dag training om dit onderzoek optimaal te kunnen benutten. Peijke weet waar hij over praat. een aanrader.
Jivaro Drinks
Jivaro Drinks
18 Maart 2020
As a young startup we have been struggling with our online visibility. That is why we approached Sterkon. Peijke, Sterkons founder and beating heart, is a very skilled, friendly and helpful professional. He truly knows all there is to know about Google, SEO, the relevant algorithms etc. Furthermore he explains everything very clearly. He is and will be our preffered partner for SEO related matters. Thank you Peijke!
Bart Bijster
Bart Bijster
16 Maart 2020
betrouwbaar, kundig, brengt de organisatie op een hoger niveau

advies nodig?

Ben jij klaar om jouw online marketing te versterken?

Share This