Werk uit handen

Contentcreatie

Doeltreffende teksten voor artikelen, white papers, case stories en productpagina’s.

Je bent hier: Home » Diensten » Online Marketing Uitbesteden » Teksten laten schrijven

Doeltreffende teksten

Goede content trekt klanten aan. Het is dé reden dat mensen naar jouw website komen. Met het alsmaar groeiende aanbod zijn jouw klanten op zoek naar toegevoegde waarde. Succesvolle content helpt mensen vooruit.

Het is dan ook van cruciaal belang dat een tekst een concrete behoefte vervult. Je moet precies weten waar die behoefte ligt. Daarom schrijft Sterkon teksten op basis van zoekwoorden onderzoek. Zo matchen wij vraag en aanbod en maximaliseren we de kansen in de zoekmachines!

Teksten  in abonnementsvorm

Slechts sporadisch een tekst nodig? Of wil je regelmatig onder de aandacht blijven met doeltreffende teksten? Met een abonnementsvorm geven wij je een mooie korting!

Teksten per opdracht

Werk je liever per opdracht? Geen probleem! Voor een eenmalige tekst geldt onderstaande prijs. Ben je op zoek naar een kortere, of juist een langere tekst dan 750 woorden? Laat het ons weten. Wij denken met je mee!

Onze werkwijze

1. Briefing

Een goede tekst begint bij een goede briefing. Daarom stuurt Sterkon jou een handige briefing template die je alleen maar hoeft in te vullen.
U

2. Zoekwoorden onderzoek

Wij matchen de briefing met werkelijk online zoekgedrag. Dit doen we met een gericht stuk zoekwoorden onderzoek. Zo stemmen we vraag en aanbod op elkaar af.
w

3. Interview

Met de briefing en het zoekwoorden onderzoek als input nemen wij een interview af met een expert in jouw organisatie.

l

4. Schrijven & SEO

We schrijven de tekst op basis van het interview en het zoekwoorden onderzoek. We passen bij het schrijven on page SEO toe volgens de laatste zoekmachine trends.
f

5. Feedback verwerken

Wij sturen jou de concepttekst en jij geeft ons feedback hierover. Wij verwerken al jouw verbeterpunten in de correctieronde.

Z

6. Eindredactie

Een eindredacteur doet de finishing touch met een laatste grammatica- en spellingscontrole, zodat jij dit niet meer hoeft te doen.

7. Oplevering

Je ontvangt een professioneel bestand met de finale tekst, een suggestie voor een visualisatie en concrete HTML aanwijzingen voor SEO.

Meer informatie

Heb je interesse in teksten, geschreven door Sterkon? Of wil je meer informatie over onze werkwijze? Vul het formulier in en wij bellen je vrijblijvend terug!

    Je kan je altijd met één klik weer afmelden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

advies nodig?

Ben jij klaar om jouw online marketing te versterken?

Share This