Over sterkon

Ons verhaal

Aangenaam! Wij zijn Sterkon. Op deze pagina vertellen wij jou waar wij voor staan en waar wij voor gaan!

Je bent hier: Home » Over Sterkon

De Sterkon missie: jou versterken

Sterkon helpt marketeers en ondernemers op weg naar een sterker online resultaat. Dat is onze missie en geeft precies weer waar Sterkon voor staat.

Wij geloven dat je de aandacht van de klant niet meer kan winnen. Daarom moeten bedrijven deze aandacht gaan verdienen!

Bij Sterkon vinden we dat er niets krachtiger is dan gevonden worden door je klanten op het moment dat zij je nodig hebben, in plaats van hen te onderbreken met uitingen waarop zij niet zitten te wachten. Sterkon helpt bedrijven om dit te bewerkstelligen door online relevant te zijn op de momenten die ertoe doen.

Raketlancering
Kern van de aarde

Kernwaarden

Hieronder vind je de waarden die diep in ons DNA geworteld zijn!

Transparantie
We vertellen je meer dan graag over de ins & outs van het online marketingvak en hoe we zaken aanpakken. Dit doen wij proactief. Wil je nog meer weten? Geen probleem, vraag maar raak! Wij kennen geen geheimen en delen onze kennis graag, want ook dat is een kernwaarde van Sterkon.
Kennisdeling
Wij geloven dat het delen van kennis de toekomst heeft. Daarom delen we net zo lief onze kennis als dat we je werk uit handen nemen. Zo kan je bij ieder onderwerp afwegen of je het zelf doet of het toch liever laat doen door Sterkon.
Enthousiasme

Als je niet enthousiast bent over wat je doet en waar je voor staat, waarom doe je het dan? Goede marketing heeft een dosis enthousiasme nodig, dat is ons motto. Ons enthousiasme hoeven wij niet te faken. Dat hebben we gewoon!

Schuw de moeilijke weg niet

Natuurlijk plukken we laaghangend fruit, maar de waarheid is dat dit in de online wereld een steeds zeldzamer fenomeen wordt. Online marketing is geen trucje. Wij geloven dat je in veel gevallen niet moet doen wat de meeste bedrijven doen, maar bewust buiten de lijnen moet kleuren. Dat is zeker niet eenvoudig, maar daarom vinden we het juist zo leuk!

Visie – zo zien wij de wereld

Online doet de wereld nog altijd op haar grondvesten schudden. De maatschappij waarin wij leven ‘verinternetiseert’ in rap tempo.

Dankzij het mobiele internet hebben we gemiddeld een slordige 180 online momenten per dag. “We gaan niet meer online, we leven online”, zegt Google terecht. Het is dan ook niet vreemd dat de kansen in marketing in grote stappen naar online verschuiven.

De keerzijde is dat klanten overspoeld worden met marketinguitingen, beter geïnformeerd zijn en met één klik (of tap) meer keuzes bij de hand hebben dan ooit tevoren. Zij worden daarom steeds kritischer in het bepalen welke informatie zij tot zich nemen en de momenten waarop zij dat doen.

Lees verder...
In de toekomst zullen nieuwe technologieën, zoals kunstmatige intelligentie, de klant in staat stellen om het kaf nog eenvoudiger van het koren te scheiden. Alleen content die relevant genoeg is en hoge waarde biedt voor de klant, wint verdient de aandacht.

Diezelfde technologieën zullen ook marketeers nieuwe mogelijkheden bieden om een voorsprong te behalen. Denk aan verregaande personalisatie dankzij het slim verbinden van verschillende datasets en het continu verbeteren op basis van intelligente metingen.

Sterkon zet zich in om marketeers die voorsprong te geven. We doen dit niet vanuit een ivoren toren, maar samen met onze klanten. We helpen bij het bepalen van richting en het verhogen kennis van marketeers en ondernemers. Werk nemen we uit handen waar dit nodig is.

Visie op de toekomst

advies nodig?

Ben jij klaar om jouw online marketing te versterken?

Share This