Gegevensverwerking

Sterkon privacybeleid

Op deze pagina lees je welke gegevens wij van jou verwerken, waarom we dat doen en hoe we dat doen.

Wie we zijn

Bedrijfsnaam: Sterkon
Adres: Kloosterweg 35, 6301 WK Valkenburg
KvK-nummer: 71901418
Website: https://sterkon.nl

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen

Contactformulieren

Gegevens die wij verzamelen via contactformulieren op deze website zijn:

  • Voornaam
  • Organisatie (geen verplicht veld)
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer (geen verplicht veld)

Cookies

De website van Sterkon maakt gebruik van functionele cookies, analytische cookies en profilerings cookies.

Functionele cookies
Deze cookies zijn er voor jouw gemak en laten de website naar behoren werken. Denk bijvoorbeeld aan het onthouden van je gegevens zodat je deze niet nogmaals hoeft in te voeren.

Analytische cookies
Met deze cookies verzamelen we gegevens over de prestaties van deze website. Denk aan het aantal bezoekers, welke pagina’s er zijn bezocht en hoe vaak etc.

Profilerings cookies
Deze cookies slaan gegevens van jou op over het gebruik van de website. Denk bijvoorbeeld aan de pagina’s die jij hebt bekeken. Sterkon doet dit om jou informatie te kunnen bieden die afgestemd is op jouw voorkeuren en/of interesses. Denk aan e-mails die afgestemd zijn op jouw interessegebieden. Uiteraard sturen wij jou alleen e-mails wanneer we explicite toestemming van jou hebben hiervoor.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Met wie we jouw data delen

De persoonsgegevens die jij ons toevertrouwd worden nooit gedeeld met derden partijen en blijven binnen de Sterkon organisatie.

Hoe lang we jouw data bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie in principe nooit verwijderd. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren. Uiteraard voldoen wij wel aan een verzoek tot verwijderen van deze gegevens. Doe dit verzoek via onze contactpagina of 06-20 02 48 23.

Welke rechten je hebt over je data

Je mag altijd verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke data die we van je hebben, inclusief alle data die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we enige persoonlijke data die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen data die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.

Waar we jouw data naartoe sturen

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

Contactinformatie

Contact via onze website
Telefoonnummer: 06-20 02 48 23

Aanvullende informatie

Hoe we jouw data beveiligen

Sterkon spant zich in om systemen te beveiligen tegen verlies van gegevens en enige vorm van onrechtmatig gebruik. De website van Sterkon maakt gebruik van een beveiligde SSL-verbinding. Dit houdt in dat persoonsgegevens die worden verstuurd via onze website, veilig versleuteld (encrypt) worden door middel van het https-protocol. Daarnaast is er slechts een zeer beperkte groep medewerkers die toegang heeft tot persoonsgegevens.

Welke datalek procedures we geïmplementeerd hebben

Wanneer er ondanks de door onze genomen maatregelen onverhoopt toch een datalek wordt geconstateerd, dan zullen wij dit datalek direct melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens (conform de meldplicht datalekken). Daarnaast stellen wij uiteraard ook de mensen waarvan de persoonsgegevens zijn gelekt op de hoogte van het probleem en de oplossing ervan.

advies nodig?

Ben jij klaar om jouw online marketing te versterken?

Share This