Leer de kneepjes van het vak

SEO cursus

In deze SEO cursus leer je alles wat nodig is om succesvol te zijn in de Google zoekmachine.

Je bent hier: Home » SEO » SEO cursus

Behaal succes in Google

Na het volgen van deze 5-uur durende SEO cursus weet jij precies wat je moet doen om potentiele klanten naar jouw website te trekken via de gratis zoekresultaten van Google.

De Sterkon SEO cursus wordt afgestemd op jouw kennis en is daarom zowel geschikt voor beginners als gevorderden.

Waarom kiezen voor de Sterkon
SEO-cursus?

Maatwerk cursus

De training stemmen we af op jouw huidige SEO-kennis. We leggen verdieping waar jij het graag wil.

Trainer met 13+ jaar SEO-ervaring

De trainer Peijke Jansdaal, heeft meer dan 13 jaar praktijkervaring met SEO binnen B2B en B2C omgevingen.

Combi van theorie & praktijk

Gedegen theorie, maar ook zaken waar je direct mee aan de slag kan, zoals een content stappenplan en concrete tips.

Uitstekend
Gebaseerd op 7 recensies
Romy te Kloese - TOMRA
Romy te Kloese - TOMRA
25 April 2023
Wat een fijne samenwerking met Peijke! Een échte professional met veel kennis van zaken die constant met je meedenkt. Peijke heeft niet alleen SEO-werkzaamheden voor ons verricht, maar heeft ons bovendien de benodigde tools aangereikt om zelf door te kunnen groeien. Dit heeft hij gedaan door een inspirerende trainingsdag te organiseren en ons begeleiding te geven tijdens de gehele samenwerking. Ik ben heel blij met de reeds behaalde resultaten en kijk uit naar wat we verder nog kunnen bereiken!
Jari Dirkx - BZTRS Agency B.V.
Jari Dirkx - BZTRS Agency B.V.
25 April 2023
Na een intake gesprek waarin werd afgestemd welke samenwerking het beste aansloot bij mijn behoefte. Zijn we uitgekomen op een training en een Zoekwoordonderzoek Workshop op maat. Zowel de training als de workshop zijn zeer goed bevallen, de deskundigheid van Peijke was ook duidelijk te merken!
iris kornmann
iris kornmann
24 April 2023
Hele fijne SEO training gehad aangepast op onze wensen en niveau. Ook de rest van het SEO traject was een goede ervaring. Peijke was heel felxibel en behulpzaam.
Marina v.d. Staak
Marina v.d. Staak
22 September 2021
Peijke heb ik leren kennen als directe collega, met kennis van zowel ICT als marketing. Deze combinatie en daarbij de positieve werkhouding; ijverig, proactief en secuur maakt Peijke een gewild marketeer. Ik was dan ook blij dat hij beschikbaar was voor marketing ondersteuning bij OMS en Dutch Coding Company. Zijn expertise in SEO en de doortastende content creatie zijn zeer waardevol gebleken.
Manuel Cabral
Manuel Cabral
13 Januari 2021
Zeer tevreden over een zoekwoorden onderzoek dat ik heb laten uitvoeren en een SEO dag training om dit onderzoek optimaal te kunnen benutten. Peijke weet waar hij over praat. een aanrader.
Jivaro Drinks
Jivaro Drinks
18 Maart 2020
As a young startup we have been struggling with our online visibility. That is why we approached Sterkon. Peijke, Sterkons founder and beating heart, is a very skilled, friendly and helpful professional. He truly knows all there is to know about Google, SEO, the relevant algorithms etc. Furthermore he explains everything very clearly. He is and will be our preffered partner for SEO related matters. Thank you Peijke!
Bart Bijster
Bart Bijster
16 Maart 2020
betrouwbaar, kundig, brengt de organisatie op een hoger niveau

Inhoud van de cursus

De SEO cursus stemmen we helemaal af op jouw kennis, dus iedere cursus is uniek. Hieronder krijg je toch een goed idee van de onderwerpen die aan bod kunnen komen.

Werking van de zoekmachine

Hoe werkt Google? Belangrijk dit globaal te begrijpen wanneer je hoger wil scoren in de zoekmachine.
Niveau: beginners

Belangrijke SEO-ontwikkelingen

Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen waar je rekening mee moet houden? En hoe speel je hier op in met jouw website?
Niveau: beginners

Content

Hoe schrijf je het beste kansrijke content voor SEO? Alles waar je rekening mee moet houden, inclusief een praktisch stappenplan.
Niveau: beginners, gevorderden

Autoriteit

Hoe verhoog je de slagkracht van jouw website in de zoekmachines. Leer alles over link earning en linkbuilding-strategieën.
Niveau: beginners, gevorderden

Techniek

Punten die je meegeeft aan je webbouwer en gerichte acties die je zelf kan uitvoeren om je website technisch beter te maken.
Niveau: beginners, gevorderden

User Experience (UX)

Wat kun je doen om de ervaring van bezoekers op jouw website te verbeteren? Zowel voor klanten als voor Google belangrijk!
Niveau: beginners, gevorderden

Over de trainer

Peijke Jansdaal

Peijke Jansdaal

SEO trainer en consultant

 

Tijdens deze SEO cursus ben ik jouw persoonlijke trainer. Met veel enthousiasme draag ik mijn SEO-kennis op jou over. Op de eerste plaats omdat ik dit oprecht graag doe, maar ook omdat ik geloof in de kracht van kennisdeling: SEO werkt in mijn ogen alleen maximaal wanneer je niet alleen slimme mensen inhuurt, maar ook zelf ingewijd bent in de geheimen van het vak!

Mijn kracht ligt in de combinatie van gedegen theoretische kennis en vele jaren praktijkervaring met zoekmachineoptimalisatie. In tegenstelling tot veel andere SEO trainers, ben ik dagdagelijks bezig met SEO. Alles wat ik jou leer is dan ook gebaseerd op echte, actuele praktijkervaring.

Al meer dan 13 jaar oefen ik het SEO-vak actief uit met veel passie. Ik heb in mijn loopbaan diverse functies mogen uitoefenen waar SEO een belangrijk component was -en nog steeds is- van mijn werkzaamheden en successen. Ik heb dit gedaan aan de bedrijfszijde als online marketeer, aan de bureauzijde als SEO specialist en sinds 2018 ook als freelancer.

In die 13+ jaar heb ik het SEO-vak zien veranderen (evolueren eigenlijk) en heb ik mijn werkgevers en diverse klanten mogen laten groeien in organisch (SEO) verkeer. Die kennis en ervaring draag ik graag op jou over tijdens deze cursus!

SEO cursus op maat

Sterkon trainingen zijn geheel afgestemd op jou en jouw actuele kennis. op deze manier leer jij het meest effectief.

Voorafgaand aan de training ontvangen alle deelnemers een vragenformulier over het thema van de training. Met de antwoorden van alle deelnemers stellen we de training samen. Ligt het kennisniveau van de deelnemers te ver uit elkaar? Dan zal het advies zijn om de training op te splitsen. Zo leert iedereen effectief en verdoet niemand zijn/haar tijd.

N

Boek de training

Vraag een offerte op en boek de training op jouw bedrijfslocatie. 1 op 1, of voor je hele team.

N

Vul de vragenlijst in

Sterkon stuurt jou een uitgebreide en gerichte vragenlijst waarmee we bepalen waar jouw/jullie leerpunten liggen.

N

Volg een maatwerk training

Op basis van je antwoorden (en die van je collega’s) stellen wij een unieke training samen die precies afgestemd is op jouw/jullie kennis.

Prijs

De Sterkon SEO cursus kost 675 euro. Cursusmateriaal, certificaat en reiskosten zijn in deze prijs inbegrepen. Wil je de cursus met meer dan één persoon bijwonen? Geen probleem, voor een bescheiden meerprijs van slechts 50 euro per persoon volg je de training samen met je collega’s.

 

advies nodig?

Ben jij klaar om jouw online marketing te versterken?

Share This