Leer de kneepjes van het vak

SEO cursus beginners

In deze SEO cursus leer je alles wat nodig is om succesvol te zijn in de Google zoekmachine.

Je bent hier: Home » Online Marketing Training » SEO cursus beginners

Behaal succes in Google

Na het volgen van deze 5-uur durende SEO cursus voor beginners weet jij precies wat je moet doen om potentiële klanten naar jouw website te trekken via de gratis zoekresultaten van Google.

De Sterkon SEO cursus wordt afgestemd op jouw kennis, want zo leer je het meest effectief! Na deze training kun je tevens de SEO cursus voor gevorderden volgen om je vaardigheden naar een nog hoger niveau te tillen.

Ben jij al bekend met de basis van SEO? Of heb je al praktische ervaring met het uitvoeren van gerichte SEO-werkzaamheden? Kijk dan eens naar onze SEO cursus voor gevorderden!

 

Waarom kiezen voor de Sterkon
SEO cursus voor beginners?

Maatwerk cursus

De training stemmen we af op jouw huidige SEO-kennis. We leggen verdieping waar jij het graag wil.

Trainer met 14+ jaar SEO-ervaring

De trainer Peijke Jansdaal, heeft meer dan 14 jaar praktijkervaring.

Combi van theorie & praktijk

Niet alleen theorie, maar ook zaken waar je direct mee aan de slag kan, zoals een content stappenplan en concrete tips.

Uitstekend
Gebaseerd op 7 recensies
Jari Dirkx - BZTRS Agency B.V.
Jari Dirkx - BZTRS Agency B.V.
25 April 2023
Na een intake gesprek waarin werd afgestemd welke samenwerking het beste aansloot bij mijn behoefte. Zijn we uitgekomen op een training en een Zoekwoordonderzoek Workshop op maat. Zowel de training als de workshop zijn zeer goed bevallen, de deskundigheid van Peijke was ook duidelijk te merken!
Romy te Kloese - TOMRA
Romy te Kloese - TOMRA
25 April 2023
Wat een fijne samenwerking met Peijke! Een échte professional met veel kennis van zaken die constant met je meedenkt. Peijke heeft niet alleen SEO-werkzaamheden voor ons verricht, maar heeft ons bovendien de benodigde tools aangereikt om zelf door te kunnen groeien. Dit heeft hij gedaan door een inspirerende trainingsdag te organiseren en ons begeleiding te geven tijdens de gehele samenwerking. Ik ben heel blij met de reeds behaalde resultaten en kijk uit naar wat we verder nog kunnen bereiken!
iris kornmann
iris kornmann
24 April 2023
Hele fijne SEO training gehad aangepast op onze wensen en niveau. Ook de rest van het SEO traject was een goede ervaring. Peijke was heel felxibel en behulpzaam.
Marina v.d. Staak
Marina v.d. Staak
22 September 2021
Peijke heb ik leren kennen als directe collega, met kennis van zowel ICT als marketing. Deze combinatie en daarbij de positieve werkhouding; ijverig, proactief en secuur maakt Peijke een gewild marketeer. Ik was dan ook blij dat hij beschikbaar was voor marketing ondersteuning bij OMS en Dutch Coding Company. Zijn expertise in SEO en de doortastende content creatie zijn zeer waardevol gebleken.
Manuel Cabral
Manuel Cabral
13 Januari 2021
Zeer tevreden over een zoekwoorden onderzoek dat ik heb laten uitvoeren en een SEO dag training om dit onderzoek optimaal te kunnen benutten. Peijke weet waar hij over praat. een aanrader.
Jivaro Drinks
Jivaro Drinks
18 Maart 2020
As a young startup we have been struggling with our online visibility. That is why we approached Sterkon. Peijke, Sterkons founder and beating heart, is a very skilled, friendly and helpful professional. He truly knows all there is to know about Google, SEO, the relevant algorithms etc. Furthermore he explains everything very clearly. He is and will be our preffered partner for SEO related matters. Thank you Peijke!
Bart Bijster
Bart Bijster
16 Maart 2020
betrouwbaar, kundig, brengt de organisatie op een hoger niveau

Inhoud van de cursus

De SEO cursus voor beginners stemmen we helemaal af op jouw kennis, dus iedere cursus is uniek. Hieronder krijg je toch een goed idee van de onderwerpen die aan bod kunnen komen.

Werking van de zoekmachine

Hoe werkt Google? Belangrijk dit globaal te begrijpen wanneer je hoger wil scoren in de zoekmachine.
Niveau: beginners

Belangrijke SEO-ontwikkelingen

Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen waar je rekening mee moet houden? En hoe speel je hier op in met jouw website?
Niveau: beginners

Content

Hoe schrijf je het beste kansrijke content voor SEO? Alles waar je rekening mee moet houden, inclusief een praktisch stappenplan.
Niveau: beginners

Autoriteit

Hoe verhoog je de slagkracht van jouw website in de zoekmachines. Leer alles over link earning en linkbuilding-strategieën.
Niveau: beginners

Techniek

Punten die je meegeeft aan je webbouwer en gerichte acties die je zelf kan uitvoeren om je website technisch beter te maken.
Niveau: beginners

User Experience (UX)

Wat kun je doen om de ervaring van bezoekers op jouw website te verbeteren? Zowel voor klanten als voor Google belangrijk!
Niveau: beginners

Over de trainer

Peijke Jansdaal

Peijke Jansdaal

SEO trainer en consultant

 

In deze SEO cursus ben ik jouw persoonlijke trainer. Ik deel mijn kennis over SEO met veel enthousiasme. Waarom? Op de 1e plaats omdat ik het heel leuk vind, maar ook omdat ik geloof dat het delen van kennis essentieel is. In mijn ogen haal je het maximale uit SEO als je niet alleen slimme mensen inhuurt, maar ook zelf begrijpt hoe het werkt!

Mijn kracht ligt in mijn combinatie van grondige theoretische kennis en jarenlange praktijkervaring met zoekmachineoptimalisatie. In tegenstelling tot veel andere SEO-trainers, ben ik dagelijks bezig met SEO. Alles wat ik je leer, is gebaseerd op echte, recente ervaringen.

Al meer dan 14 jaar werk ik vol passie in het SEO-veld. Tijdens mijn carrière heb ik verschillende rollen vervuld waar SEO een belangrijk onderdeel was – en nog steeds is – van mijn werk en successen. Ik heb gewerkt als online marketeer aan de bedrijfszijde, als SEO-specialist aan de bureauzijde en sinds 2018 als freelancer.

In die 14+ jaar heb ik de wereld van SEO zien veranderen en heb ik mijn werkgevers en diverse klanten laten groeien in organisch (SEO) verkeer. Deze kennis en ervaring deel ik graag met jou tijdens deze cursus!

Hoe komt de cursus tot stand?

Voordat de training begint, sturen we alle deelnemers een vragenlijst over het onderwerp van de training. Met de antwoorden van de deelnemers stellen we de training samen.

Als de kennis van de deelnemers te veel uiteenloopt, adviseren we om de training op te splitsen. Op die manier kan iedereen op zijn eigen niveau leren en verspilt niemand zijn tijd.

N

Boek de training

Vraag een offerte op. Wij bellen je dan even terug om wat praktsiche zaken af te stemmen, zoals de datum van de cursus.

N

Vul de vragenlijst in

Sterkon stuurt jou een uitgebreide en gerichte vragenlijst waarmee we bepalen waar jouw/jullie leerpunten liggen.

N

Volg een maatwerk training

Op basis van je/jullie antwoorden stellen wij een unieke training samen die precies afgestemd is op jouw/jullie kennis.

Prijs

De Sterkon SEO cursus voor beginners kost 650 euro, inclusief cursusmateriaal en certificaat. Als je de cursus met meerdere personen wilt volgen, is dat geen probleem. Voor slechts 50 euro extra per persoon kun je de training samen met je collega’s bijwonen.

 

advies nodig?

Ben jij klaar om jouw online marketing te versterken?

Share This