Ga next level

SEO cursus gevorderden

Ben je al bekend met zoekmachineoptimalisatie, maar wil je je kennis naar een nóg hoger niveau tillen en meer resultaat behalen? Dan is deze SEO cursus voor gevorderden precies wat jij zoekt!

Je bent hier: Home » Online Marketing Training » SEO cursus gevorderden

Voor wie is deze cursus?

Voer jij al een tijd zelf SEO-werkzaamheden uit? Of heb je al een basiscursus gevolgd? Dan biedt deze SEO cursus voor gevorderden precies wat jij nodig hebt!

Deze advanced training wordt exact afgestemd op jouw actuele kennis en leerdoelen en is daarom altijd uniek. Zo vallen we niet onnodig in herhaling en leer je het meest effectief! 

Waarom kiezen voor de Sterkon
SEO cursus voor gevorderden?

Maatwerk cursus

De training stemmen we af op jouw huidige SEO-kennis. Geen herhaling, dus maar effectief knallen!

Trainer met 14+ jaar SEO-ervaring

De trainer Peijke Jansdaal, heeft meer dan 14 jaar praktijkervaring met SEO binnen B2B en B2C omgevingen.

Combi van theorie & praktijk

Gedegen theorie, maar ook zaken waar je direct mee aan de slag kan, zoals stappenplannen en concrete tips.

Uitstekend
Gebaseerd op 7 recensies
Jari Dirkx - BZTRS Agency B.V.
Jari Dirkx - BZTRS Agency B.V.
25 April 2023
Na een intake gesprek waarin werd afgestemd welke samenwerking het beste aansloot bij mijn behoefte. Zijn we uitgekomen op een training en een Zoekwoordonderzoek Workshop op maat. Zowel de training als de workshop zijn zeer goed bevallen, de deskundigheid van Peijke was ook duidelijk te merken!
Romy te Kloese - TOMRA
Romy te Kloese - TOMRA
25 April 2023
Wat een fijne samenwerking met Peijke! Een échte professional met veel kennis van zaken die constant met je meedenkt. Peijke heeft niet alleen SEO-werkzaamheden voor ons verricht, maar heeft ons bovendien de benodigde tools aangereikt om zelf door te kunnen groeien. Dit heeft hij gedaan door een inspirerende trainingsdag te organiseren en ons begeleiding te geven tijdens de gehele samenwerking. Ik ben heel blij met de reeds behaalde resultaten en kijk uit naar wat we verder nog kunnen bereiken!
iris kornmann
iris kornmann
24 April 2023
Hele fijne SEO training gehad aangepast op onze wensen en niveau. Ook de rest van het SEO traject was een goede ervaring. Peijke was heel felxibel en behulpzaam.
Marina v.d. Staak
Marina v.d. Staak
22 September 2021
Peijke heb ik leren kennen als directe collega, met kennis van zowel ICT als marketing. Deze combinatie en daarbij de positieve werkhouding; ijverig, proactief en secuur maakt Peijke een gewild marketeer. Ik was dan ook blij dat hij beschikbaar was voor marketing ondersteuning bij OMS en Dutch Coding Company. Zijn expertise in SEO en de doortastende content creatie zijn zeer waardevol gebleken.
Manuel Cabral
Manuel Cabral
13 Januari 2021
Zeer tevreden over een zoekwoorden onderzoek dat ik heb laten uitvoeren en een SEO dag training om dit onderzoek optimaal te kunnen benutten. Peijke weet waar hij over praat. een aanrader.
Jivaro Drinks
Jivaro Drinks
18 Maart 2020
As a young startup we have been struggling with our online visibility. That is why we approached Sterkon. Peijke, Sterkons founder and beating heart, is a very skilled, friendly and helpful professional. He truly knows all there is to know about Google, SEO, the relevant algorithms etc. Furthermore he explains everything very clearly. He is and will be our preffered partner for SEO related matters. Thank you Peijke!
Bart Bijster
Bart Bijster
16 Maart 2020
betrouwbaar, kundig, brengt de organisatie op een hoger niveau

Inhoud van de cursus

De gevorderden SEO cursus stemmen we helemaal af op jouw kennis, dus iedere cursus is uniek. Om je toch een idee te geven van de mogelijkheden, vind je hieronder enkele onderwerpen die aan bod kunnen komen.

SEO strategie

SEO zonder plan is als schieten met hagel. Leer hoe je een kansrijke SEO strategie neerzet en succesvol tot uitvoering brengt.

SEO analyses

Leer hoe je diverse SEO analyses maakt en beoordeelt om kansen te ontdekken, opties af te wegen en belangrijke beslissingen te nemen.

Contentstrategie

Hoe schrijf je het beste kansrijke content voor SEO die actief bijdraagt aan het behalen van je doelstellingen? Hoe categoriseer en structureer je die content het beste? Daar krijg je concrete handvaten voor.

Hoogwaardig zoekwoordonderzoek

Zoekwoordonderzoek lijkt misschien basaal, maar er zijn genoeg geavanceerde technieken om het nog beter uit te voeren en om er meer uit te halen.

Techniek

Webbouwers hebben zelden vergaande SEO-kennis en daar zit vaak de crux. Na deze training ben je een volwaardig gesprekspartner en los je bepaalde technische knelpunten ook zelf op.

Autoriteit

Hoe verhoog je effectief én duurzaam de autoriteit van jouw website in de zoekmachines? Leer geavanceerde link earning en linkbuilding-strategieën.

Over de trainer

Peijke Jansdaal

Peijke Jansdaal

SEO trainer en consultant

 

Tijdens deze SEO cursus ben ik jouw persoonlijke trainer. Met veel enthousiasme draag ik mijn SEO-kennis op jou over. Op de eerste plaats omdat ik dit oprecht graag doe, maar ook omdat ik geloof in de kracht van kennisdeling: SEO werkt in mijn ogen alleen maximaal wanneer je niet alleen slimme mensen inhuurt, maar ook zelf ingewijd bent in de geheimen van het vak!

Mijn kracht ligt in de combinatie van gedegen theoretische kennis en vele jaren praktijkervaring met zoekmachineoptimalisatie. In tegenstelling tot veel andere SEO trainers, ben ik dagelijks bezig met SEO. Alles wat ik jou leer is dan ook gebaseerd op echte, actuele praktijkervaring.

Al meer dan 14 jaar oefen ik het SEO-vak actief uit met veel passie. Ik heb in mijn loopbaan diverse functies mogen uitoefenen waar SEO een belangrijk component was -en nog steeds is- van mijn werkzaamheden en successen. Ik heb dit gedaan aan de bedrijfszijde als online marketeer, aan de bureauzijde als SEO specialist en sinds 2018 ook als freelancer.

In die 14+ jaar heb ik het SEO-vak zien evolueren en heb ik mijn werkgevers en diverse klanten mogen laten groeien in organisch (SEO) verkeer. Die kennis en ervaring draag ik graag op jou over tijdens deze cursus!

SEO cursus op maat

Sterkon trainingen zijn geheel afgestemd op jou en jouw actuele kennis. op deze manier leer jij het meest effectief.

Voorafgaand aan de training ontvangen alle deelnemers een vragenformulier over SEO-onderwerpen. Met de antwoorden van alle deelnemers stellen we de training samen. Omdat dit een SEO cursus voor gevorderden is, gaan we er wel vanuit dat alle deelnemers de basis van SEO beheersen.

Ligt het kennisniveau van de deelnemers toch te ver uit elkaar? Dan kan het advies zijn om de training op te splitsen. Zo leert iedereen effectief en verdoet niemand zijn/haar tijd.

N

1. Boek de training

Vraag een offerte op. Wij nemen dan contact met je op om de praktische zaken en planning af te stemmen.

N

2. Vul de vragenlijst in

Sterkon stuurt jou een uitgebreide en gerichte vragenlijst waarmee we bepalen waar jouw/jullie leerpunten liggen.

N

3. Volg jouw maatwerk training

Op basis van je antwoorden (en die van je collega’s) stellen wij een unieke training samen die precies afgestemd is op jouw/jullie kennis.

Prijs

De Sterkon SEO cursus voor gevorderden kost 675 euro. Cursusmateriaal en certificaat zijn in deze prijs inbegrepen. Wil je de cursus met meer dan één persoon bijwonen? Geen probleem, voor een meerprijs van slechts 50 euro per persoon volg je de training samen met je collega’s.

 

advies nodig?

Ben jij klaar om jouw online marketing te versterken?

Share This